Vali İlhami Aktaş, Erzurumluları yalnız bırakmadı

Vali İlhami Aktaş, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu tarafından bu yıl 13.’sü gerçekleştirilen Geleneksel KEDFE Piknik Şöleninde Erzurumlularla bir araya geldi.

Tepecik mesire alnında gerçekleştirilen şölene; Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Protokol konuşmaları akabinde program; Şölen Bar ekibi gösterileri, ağa seçimi ve ağalık devir teslim töreni ve büyük beğeni ile izlenilen Cirit gösterileri ile devam etti.Erzurumlarla bir araya gelen ve her biriyle bir süre sohbet eden Vali Aktaş: “Kocaeli, ülkemizin her bir köşesinden gelen kültürlerin birleştiği güzel bir şehir ve sizler hem dernek çatısı altında kültürünüzü gelecek kuşaklara aktarıyor, hem de Kocaeli’ne güzellik katıyorsunuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” dedi. Program, Vali Aktaş ve protokol üyelerinin toplu fotoğraf çekiminin ardından çeşitli sahne gösterileriyle devam etti.