Vali Aktaş, Kocaeli turizmiyle ilgili brifing aldı

HABERPİ- Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, kamu kurum ziyaretleri kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Yardımcısı Şenol Kaya’nın eşlik ettiği Vali İlhami Aktaş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı birimlerin Hizmet Müdürleri ve Kurum Şube Müdürleri tarafından karşılanarak bilgilendirmelerin yapılacağı toplantı salonuna geçti.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen ve beraberindeki yetkililer, Vali Aktaş’a İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün genel durumu, potansiyeli, ilimizin tarihi ve turistik değerleri ile turizm faaliyetleri hakkında brifing verdiler.

Yapılan bilgilendirmenin ardından kurum hizmet binasında incelemelerde bulunan gerçekleştirilen çalışmalar, devam eden ve planlanan projeler hakkında da bilgi alan Vali İlhami Aktaş, hizmet birimlerini gezerek personele çalışmalarında başarılar diledi.

Kocaeli'nin  sadece sanayi şehri olarak değil tarihi ve kültürel turizm değerleri ile yurt içinde ve yurt dışında tanınırlığının sağlanması hususunda tüm kurumlarımızın koordineli bir şekilde çalışması gerektiğinin altını çizen Vali İlhami Aktaş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen’e ve ekibine teşekkür etti.