Milletvekili Veysel Tipioğlu Şanlıurfa'da gönülleri fethetti

HABERPİ-  AK Parti Kocaeli Milletvekili/ TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkan Veysel Tipioğlu 'Türkiye Buluşmaları kapsamında Şanlıurfa'ya gitti. Yediden yetmişe herkesin yüreğine dokunan ve Ak Partinin çalışmalarını ve Türkiye yüzyılını anlatan Milletvekili Tipioğlu adeta gönülleri fethetti..
URFALILAR YAKINDAN TANIYOR
Milletvekili Tipioğlu daha önce Emniyet Müdürü olarak görev yaptığı Şanlıurfa'da büyük bir sevgi ve ilgiyle karşılandı.
Şanlıurfa buluşmasını ' “Her daim birlikte özümüzden geleceğe” mottosuyla Türkiye Buluşmaları kapsamında ülkemizi karış karış geziyoruz. Kadim şehrimiz, medeniyetin sıfır noktası Şanlı şehrimiz Urfa'dayız'  notuyla paylaşan Milletvekili Tipioğlu ilk olarak Ak Parti Eyyübiye İlçe Teşkilatını ziyaret ederek partililerle buluştu. Gün boyu Urfalılarla buluşan ve hasret gideren, AkPartinin çalışmalarını ve hizmetlerini yüz yüze vatandaşlara anlatan Milletvekili Tipioğlu, esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Şehit Hasan Hüseyin Çalışkan'ın ailesini ziyaret etti.
Muhtarlarla da buluşan Milletvekili Tipioğlu, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuşu ziyaret edip belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı..
Şanlı Urfa'daki yoğun ilgi ve alakadan duyduğu mutluluğu dile getiren Milletvekili Tipioğlu '.Peygamberler Şehri Şanlıurfa'mızda esnafımız ve vatandaşlarımızla eski günleri yad ettik. Samimiyetleri ile bizleri misafir eden hemşehrilerimize teşekkürler ederim.' dedi