MHP Kocaeli'de bir başkan daha istifa etti

HABERPİ- MHP Kocaeli'nin mevcut başkanı Murat Nuri Demirbaş’ın,MHP lideri Bahçeli'yi ziyaretinin ardından hemen ertesi gün sağlık sorunları sebebiyle istifa ettiğini açıklamasının ardından ilçe başkanlarının da istifası başladı.
Demirbaş'ın yerine aynı aynı gün Genel Merkez tarafından Tuncay Batı il başkanı olarak atanmıştı.
Batı'nın açıklanmasının ardından Kartepe İlçe Başkanı Hayati Dilek, Başiskele İlçe Başkanı Şahin Kaya,  İzmit İlçe Başkanı  Kemal Okur, Darıca ilçe başkanıi İlhan Yaşar, Kandıra İlçe Başkanı Emrah Çolak, Çayırova İlçe Başkanı İsmail Akkuş ard arda istifalarını açıklamışlardı.
Son istifa ise  MHP Dilovasından geldi. İlçe Başkanı Erdem Sıtar da istifa ettiğini açıkladı. Sıtar, istifanı sosyal medya hesabından duyurarak yaptığı paylaşımda “Kıymetli ülküdaşlarım, değerli hemşehrilerim yaklaşık 1 yıldır şan ve şeref ile yürütmekte olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı görevini bayrağı daha yukarılara taşıyabilmek adına hür iradem ile bırakmış bulunuyorum. Bu minvalde her daim yanımda duran her biri bir birinden kıymetli ülküdaşlarıma teşekkür ediyor haklarınızı helal etmenizi diliyorum. Her zaman liderimizin teşkilatımızın emrindeyiz” dedi