Murat Nuri Demirbaş bu mesajı kime gönderdi!

ADALET BORA/ haberpi- Siyasetin ne kadar nankör olduğunun bir örneği de Demirbaş'ın yaşadıklarıyla bir kez daha gündeme geldi.  Kocaeli MHP'nin başarılı il başkanlarından Murat Nuri Demirbaş geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde il başkanlığını bırakmıştı. Seçimlerde başarılı bir performans sergileyen ve tüm teşkilatları bir arada toplayan, Gebze'den Kandıra'ya Karamürsel'den Çayırova'ya kentin 12 ilçesini adım adım dolaşan başarılı bir İl Başkanı olarak takip ettiğimiz Demirbaş'ın görevi bırakması hem kentteki tüm siyasetçiler için hem de biz gazeteciler için kötü bir sürpriz oldu.
MHP'deki bu değişimin perde arkasında kim ya da kimlerin olduğunu da elbette ki bir başka merak konusu. Ancak Demirbaş başkanda geleneği bozmadı ve asıl sorunu açıklamak yerine davasına zarar vermemek adına suskunluğunu koruyarak görevini bırakmış oldu..
Başkan Demirbaş görevi bırakmasına rağmen sahalardan çekilmedi ve dost buluşmalarına devam ederken birilerine mesaj göndermeyi de ihmal etmiyor.
Murat başkan bu paylaşımlardan birini daha ; İsterseniz Altın’dan Tahtınız olsun BİZİM MASAMIZDA SİZE TABURE BİLE YOK…' mesajıyla yaptı
Bu mesajı kim ya da kimlere verdiği ise merak konusu oldu. Ama öyle sanıyoruz ki muhatapları çoktan bu mesajın içeriğini almışlardır. Siyasetteki bu vefasızlıklar ise geriye sadece bu kenttin yetiştirdiği siyasetçilere yazık etmesinden başka bir fayda sağlamıyor. 
Ve doğrusu ben,  halen Demirbaş'ın birgün çıkıp kendisine bunu yapanları açklamasını bekliyorum. Bu aslında MHP geleneğine başkaldırı olmaz belkide Kocaeli'den Genel Merkeze uzanan o adam yiyicilerin kimler olduğunun bilinmesine vesile olur. Öyle değil mi?