Büro Memur-Sen'den üyelerine Safranbolu ve Amasra gezisi

Büro Memur - Sen Kocaeli 3 Nolu Şube, üyelerine yönelik hafta sonu 4 otobüs 216 üyesi ile Safranbolu ve Amasra'ya kültür gezisi düzenledi. Hafta sonu (Cumartesi) üyelerine ve ailelerine yönelik  Safronbolu ve  Amasraya gezi düzenleyen Büro Memur-Sen Kocaeli Şube Başkanı Fırat Güler, Başkan Yardımcısı Pelin Bozkuş,  Mesut Bilgin, Deftetdarlık Temsilcisi Hamdullah Aydın'da geziye katılarak üyeleriyle tek tek ilgilendiler.

BÜYÜK ORGANİZASYONLARA İMZA ATMAYA HAZIRLANIYORLAR
Başkan Fırat Güler yaptığı açıklamada;  Memur arkadaşlarımızın enflasyon karşısında aldıkları maaşların ne kadar yetersiz geldiğini ve ne kadar ciddi geçim sıkıntısı yaşadıklarını biliyoruz.  Her zaman üyesini düşünen sendika olarak mücadelemiz sürecek.  2024 yılında 3600 ek gösterge için iş bırakma eylemi, Bolu'dan Ankara'ya yürüyerek bir basın açıklaması yapmıştık. Üyelerimizin bu zor dönemde moral ve motivasyonlarını arttırmak için tüm masrafları sendikamız tarafından karşılanacak kültürel gezilere ağırlık vereceğiz dedi.

Öte yandan yıl içinde şubelerimizle birlikte hareket ederek istişare toplantıları yapacağız. Yemek  ve eğlence organizasyonlarımızın yanında hediyelerimiz olacak. Amacımız Memur arkadaşlarımızın  mali ve sosyal haklarını korumak ve iyileştirmek moral olmak. Memurlar bu ülkede üvey evlat değildir. Hükümetin bizleri görmesini ve duymasını sağlayacağız dedi. 

Güler açıklamalarında  önemli konularada değindi. 2025 yılında toplu sözleşme kazanımlarımızla üyelerimizin mali durumuna katkı sağlayacak girişimlerimiz, kültür gezilerimiz ve promosyonlarımızla üyemizin yanında olacağız. 2025 yılında İçişleri ve Ticaret Bakanlığınca açılacak görevde yükseltme sınavlarına katılacak arkadaşlarımıza eğitim ve kitap desteğinde bulunacağız dedi.

İKİNCİ KÜLTÜR GEZİSİ ÇANAKKALE'YE
Valilik Özel Kalem,  Basın, Defterdarlık ve Maliye'de görevli Memur eş ve çocuklarının katıldığı Safranbolu, Amasra gezisi üyelere moral oldu. Uzun bir aradan sonra büyük bir organizasyonla biraraya gelen Büro Memur -Sen  3 Nolu Şube üyelerinin oldukça verimli geçen gezisinin ardından önümüzdeki aylarda Çanakkale için bir gezi planı müjdesi verildi.
Kocaeli'nde 1995 yılından buyana faaliyet gösteren sendika 2010 yılından buyana Kocaeli'de  4 şubesi ile  faaliyetlerini yürütüyor.  Bin 200 üyesi bulunan Sendikanın 10 yıldır başkanlığını Fırat Güler üsleniyor.