Gebze MHP'de Coşkun Öztürk yeni bir sayfa mı açıyor?

ADALET BORA/ haberpi- MHP Gebze'de Coşkun Öztük'e tam destek.. Eski başkanlar ve partinin tüm dinamikleri bir araya gelmeye başladı.. Göreve atandığı gündem bu yana Öztürk yeni dönemde yeni bir sayfa açarak birleştiren ve bütünleştiren başkan olacağının sinyallerini de vermiş oldu..
Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde görevden alınan MHP il başkanı Murat Nuri Demirbaş'ın yerine atanan Tuncay Batı, ilçe başkanlarını da değiştirdi.
Kocaeli'nin en önemli ilçelerinden biri olan ve siyasetin Amiral Gemisi Gebze'de de yeni ilçe başkanı olarak Coşkun Öztürk atandı. Gebze MHP'de eski günler geri döndü. Parti ve teşkilat üyeleri adeta tek yürek oldu.
YALSIZ KALMAK İÇİN DİRENDİ
Görevden alınan ve hatta görevde kalmak için bir hayli çaba sarfeden, İl başkanı Demirbaş'ın görevden alınmasının ardından diğer ilçe başkanları gibi istifa etmek yerine koltuğunu korumak adına elinden geleni yapsa da (!) ve özellikle de MHP'li belediye başkan yardımcısı Şener Akın'la birlikte çeşitli ziyaretler organize ederek Genel Merkeze selam çaksada Yalsız'ın çabaları sonuç vermedi ve görevden alındı.
Bülent Özdemir gibi başarılı bir ilçe başkanı ve her an sahada olan başarılı bir seçim geçirerek partisini temsil etmesini görmezden gelen, partiyi bugünlere taşıyanlara kapıları kapatan Ali Yalsız'ın görevden alınması Gebze teşkilatını sevindirdi.
Bunun en önemli göstergesi ise Coşkun Öztürk'ün atanmasının ardından MHP Gebze İlçe eski Başkanlarından ve kentin sevilen ismi Turan Toptaş, önceki dönem ilçe başkanı Bülent Özdemir, önceki dönem il başkan yardımcısı Selçuk Gökhan  başta olmak üzere partinin temel taşları olan isimlerin yeni ilçe başkanı Coşkun Öztürk'ü ziyaret ederek destek vermeleri oldu. Bununla birlikte teşkilat üyeleri başta olmak üzere tüm çevrelerce Öztürk'ün gelişi Gebze MHP tabanında önemli bir heyecan yarattı.
BATI VE YENİ DÖNEM
Ama şunu da bir not olarak geçelim; MHP'de il başkanları değiştiği andan itibaren tüm ilçe başkanları da görevden alınıyor. Bu geleneksel durumu tüm teşkilat kabullenmiş ancak Kocaeli'de bugüne kadar takip ettiğmizi değişikliklerden en yapıcı olanı Tuncay Batı başkanla başlamış gibi görünüyor. Ve tabi Gebze'de de bunun yansıması şimdiden oluşmuş. Kırgınları ve küskünleri toplama süreci başlatan Batı'nın Kocaeli MHP'yi çok daha güçlü hale getireceği beklentisini de yükseltmiş oluyor..
Salı günü resmi olarak görevi devralacak olan Başkan Öztürk'ün Gebze'de fark oluşturacağı bekleniyor. Başkan Öztürk'ü şimdiden kutluyor başarılar diliyoruz