Milletvekili Yaman Dilovasında Yıldırım'ı destekleyecek mi?

ADALET BORA/ haberpi- Ak Parti Dilovasında delege seçim heyecanı yaşandı. Adeta kongre havasında geçen oy kullanmaya Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'da katılınca merak edilen soru gündeme geldi. Yaman, Yıldırım'ı destekleyecek mi yoksa Hamza Şayir'e yaptığını Yıldırım'a da mı yapacak?
Aynı zamanda Dilovası Ak Parti üyesi  olan Milletvekili Yaman ilk olarak İlçe Başkanı İlhan Yıldırımı makamında ziyaret ederek yönetim kurulu üyeleriyle görüştü ardından delege seçimi için oyunu kullandı.
Belediye Başkan Ramazan Ömeroğlu'da oyunu kullanan isimler arasında yer alırken ev sahibi İlçe Başkanı İlhan Yıldırım hem Ömeroğlu'na hemde Milletvekili Yaman'a eşlik etti
3 Kasım 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan 6. Olağan İlçe Kongrede mevcut ilçe Başkanı İlhan Yıldırım'ın devam etmesi bekleniyor. Ancak Dilovasındaki atmosfer 12 diğer ilçeden çok farklı. Yerel seçimlerde belediye başkan adaylığı için 20 ismin çıktığı gözönüne alınırsa İlhan Yıldırım'ın da bu dönem işi bir hayli zor. Karşısına birçok adayın çıkacağı kesin görünüyor. O nedenle delege seçimleri bile kongre havasında geçti. Ve tabiki ilçe başkanlığı seçiminde Milletvekili Cemil Yaman'ında etkisi çok büyük olacak. Tıpkı belediye başkanlık seçiminde olduğu gibi. Yerel seçimlerde Milletvekili Yaman'ın adayı Ramazan Ömeroğlu başkanlık koltuğuna oturmayı başaran isim olmuştu
Bakalım Ağrılı hemşerisini belediye başkanı yapan Milletvekili Yaman, koltuktan indirdiği Karslı Hamza Şayir'e karşılık mevcut ilçe Başkanı ve aynı zamanda Karsllı olan İlhan Yıldırım'ı destekleyerek dengeyi sağlayacak mı onu da hep birlikte görmüş olacağız..