Vali İlhami Aktaş Darıca'da

Vali İlhami Aktaş, ilçelerin genel durumunu yerinde gözlemlemek amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretlerine bugün Darıca ile devam etti. Vali İlhami Aktaş’a ziyaretlerinde Darıca Kaymakamı Yüksel Kara eşlik etti.

Darıca Kaymakamlığı Ziyaret Edildi

Vali İlhami Aktaş, Darıca Kaymakamlığı ziyaretinde Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ile kurum müdürleri tarafından karşılandı.Kaymakamlıkta bulunan birimleri ziyaret ederek personeller ve vatandaşlarla hasbihal eden Vali İlhami Aktaş; ilçenin genel durumu, yapılan çalışmalar, ilçede devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında Darıca Kaymakamı Yüksel Kara‘dan bilgi aldı. İlçe Müdürleri ve kurum amirleriyle bir toplantı gerçekleştiren Vali İlhami Aktaş, çalışmalarına ilişkin bilgiler alarak kolaylıklar diledi.

Vali Aktaş, Kan Bağışı Etkinliğine Katıldı

Vali İlhami Aktaş, Darıca Büyük Anadolu Hastanesi ile Kızılay iş birliğinde hayata geçirilen ‘Proje 262’ gönüllü kan bağışı etkinliğine katıldı. Vali İlhami Aktaş’a 24, 25 ve 26. Dönem Milletvekili Zeki Aygün, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, Darıca Kaymakamı Yüksek Kara, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Büyük Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Yakup Yönten ve Hastane Başhekimi Op. Dr. Şenol Ergüney eşlik etti. Vali İlhami Aktaş ve beraberindeki protokol, kan bağışı yapan vatandaşlarla görüşerek bir süre sohbet ettiler.

Darıca Belediye Başkanlığı Ziyaret Edildi

Bir sonraki ziyaretini Darıca Belediyesine gerçekleştiren Vali İlhami Aktaş, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’dan ilçenin sosyal ve ekonomik durumu ile yapımı tamamlanan ve devam eden projeler hakkında bilgiler aldı.Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Vali İlhami Aktaş’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.Ziyaretleri sırasında karşılaştığı personel ve vatandaşlarla sohbet eden Vali İlhami Aktaş, hal ve hatırlarını sordu. 

İnşaatı Devam Eden Darıca Hükümet Konağı Ziyaret Edildi

Vali İlhami Aktaş, inşası devam eden Darıca Hükümet Konağında incelemelerde bulundu. Firma yetkililerden inşaat aşamaları ve gelinen nokta hakkında bilgi alan Vali İlhami Aktaş, çalışanlara işlerinde kolaylıklar diledi.