Ak Partinin Doktor başkanı Talus, CHP İl Başkanı Sarı'ya teşhis koydu

AK Parti Kocaeli'nin Doktor başkanı Şahin Talus, halen hastanede tedavi gören CHP il başkanı Sarı'nın iddialarına tepki gösterdi ve bir hekim olarak teşhisi koyarak şunları söyledi;  CHP İl Başkanı Bülent Sarı’nın dün akşam yaptığı açıklamayı hastalığına bağlıyorum.  İlaçların etkisi altında olacak ki, sağlıklı düşünüp, doğru muhakeme yapamamış.Yoksa, Temel atmama törenleriyle övünenler dururken, daha geçen hafta 149 eser ve hizmet açılışında imzası bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımıza neden “Yaptıklarıyla değil, yıktıklarıyla gündeme geliyor” desin?

Son beş yılda borçlarını ikiye, üçe katlayan İstanbul ve Ankara gibi belediyeler ortadayken; CHP dönemi Yuvacık Barajı yapımından kalan hazine borcu dışında bir kuruş borcu olmayan, en son 600’den fazla otobüsü borçlanmadan özkaynaklarıyla alan Kocaeli Büyükşehir Belediyemize neden “en borçlu belediye” iftirasını atsın?

Meydanlarda özgürlük sözü verip, toplantılarında işini geri isteyen kadınları yaka paça dışarı attıran Genel Başkanları iken, danışma kurulumuzda bile biyo kurutma tesisine karşı olan vatandaşlarımıza eylem hakkı tanıyan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımıza neden “alicengiz” oyunları oynuyor desin? İzmir Körfezi’ni foseptik çukuruna çevirenleri değil de, İzmit Körfezi’ni kurtaran Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımızı neden “beceriksiz” diye açıklasın? Sevgili Bülent Başkana geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bence antibiyotikleri bitene kadar konuşmasın, iyice dinlensin. Nasıl olsa partisinde şova meraklı isimler var.' dedi