Gebzeli Emniyet Müdürü Baran'dan acı haber geldi

HABERPİ- Şanlıurfa İl Emniyet Müdür Yardımcısı Zekeriya Baran, geçirdiği kalp krizinin ardından hayatını kaybetti. Aslen Gebzeli olan Zekeriya Baran, 90’lı yılarda Kocaeli Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda uzun yıllar komiser olarak çalışmıştı.
Baran’dan haber alınamaması üzerine, mesai arkadaşları İpekyol Mahallesi'ndeki evine gitti. Eve giren polis memurları Baran’ı hareketsiz görünce durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Eve gelen ekipler, Baran’ın hayatını kaybettiğini belirledi. İlk incelemede kalp krizinden hayatını kaybettiği belirlenen Baran'ın cenazesi Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü bahçesine düzenlenen törenin ardından defnedilmek üzere Kocaeli -Gebze’ye gönderildi.

Cenazesi yarın (20 Temmuz 2024 Cumartesi günü) öğlen namazına müteakip Mehmet Akif Ersoy Camisi'nde kılınacak Cenaze namazından sonra Gebze Asri mezarlığına defnedilecek
BARAN KİMDİR?
 Şanlıurfa İl Emniyet Müdür Yardımcısı Zekeriya Baran aslen Gebzeli. Zekeriya Baran 15 yıldır vatana hizmet etmekteydi. Zekeriya Baran, Düzce Gümüşova ve Kaynaşlı’da da görev yapmıştı. 2021 yılında Viranşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Zekeriya Baran, daha sonra Şanlıurfa İl Emniyet Müdür Yardımcısı görevine getirilmişti.

Haberpi gazetesi olara Merhuma Allah’tan rahmet Baran Ailesine, sevenlerine ve emniyet teşkilatına başsağlığı ve sabırlar dileriz.