Kocaeli Erzurumlular Vakfı’na Arlı'dan anlamlı ziyaret

HABERPİ- Kocaeli'nin en etkin ve başarılı çalışmalarıyla gündemde olan STK'ların başında gelen Erzurumlular Vakfına Arlı'dan anlamlı teşekkür ziyareti..
Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Şaban Arlı, Yönetim kurulu üyeleri ile birilikte Erzurumlular Vakfını ziyaret ederek Vakıf Başkanı Ahmet Önal'a  katkılarından dolayı plaket takdim ederek teşekkür etti . 

Vakıf Başkanı Ahmet Önal ve yönetim kurulu üyeleri misafirlerini vakıf binasında ağırladı. Başkan Ahmet Önal, Türk milletinin vatanı için gösterdiği fedakârlıklara ve şehitlik anlayışına vurgu yaparak“Tarih boyunca milletimiz, bağımsızlığı ve inandığı değerler için vatanı uğruna her türlü fedakarlıklar yapmaktan, canını vermekten çekinmemiştir. ‘Ölürsek şehit, kalırsak gazi oluruz’ inancıyla hareket eden milletimiz, istikbalimizi tehdit eden her türlü saldırıya karşı vatanını savunmuştur.

 Aziz milletimiz tarih boyunca bu uğurda şehadet şerbeti içerek sayısız kahramanlık destanına imza atmış, hür ve bağımsız yaşama kararlılığını tarih boyunca en zor şartlarda dahi ortaya koymuş, vatanseverliğiyle gurur duyduğumuz zaferlere imza atmıştır.” dedi.ve silah arkadaşları olmak üzere, bütün şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Arlı ise yaptığı açıklamada ,“Amacımız şehit aileleri ve gazilerimiz arasında hemhal olmak birbirimizi tanımak, dertlerimizi ilgili kurum ve kuruluşlara tek söz olarak iletmektir” dedi..
Vakıftan yapılan açıklamada; 2015 yılında Siirt’in Pervari ilçesinde gerçekleşen hain terör saldırısında şehit düşen Jandarma Er Emre Kaan Arlı’nın babası, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Şaban Arlı ile dernek üyeleri birlikte vakfımızı ziyaret ederek teşekkürlerini iletti. Ayrıca Vakfımızı ziyaret eden Kocaeli Çukurovalilar Dernek Başkanı Sayın Davut Erdoğan ve Tokatlılar Dernek Başkanı Turan Şahin'e Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Şaban Arlı, ve Yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz' denildi