CHP Genel Başkanı Özel'den Gebze sürprizi. Tarih verdi

HABERPİ- CHP Genel Başkanı Özgür Özel Gebze'de Geçinemiyoruz mitingi düzenleyecek. Malatya'daki mitingde Herkesi Gebze'deki mitinge davet eden Özel : Öyle yağma yok. Sana depremzedeyi ezdirmeyiz. Onlara yukarıdan bakma karınca gibi görme çünkü karıncanın kardeşi var o da Cumhuriyet halk partisidir. Parayı bulamıyoruz dedi . Önümüzdeki pazartesi ekonomiden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Şimşek'e gidip parayı nerden bulacağını söyleyecek.
Kira yardımı ver; para yok,  Emekliye zam ver; Para yok. Asgari ücrete zam yap para yok. Para var ama bunda alacak cesaret yok. Garibandan vergi alıyorlar zenginden almıyorlar. Pazartesi soracağız mehmet Şimşek'e soracağız; Vatandaştan mı yanasın yandaştan mı yanasın. Vergi alınması gerekenlerden alınacak. Bu süreçte elbette durmayacağız.  Sokakta artık ses yok, çığlık var. İnsanlar ‘geçinemiyoruz’ diyerek çığlık atıyor. Madem geçinemiyorsunuz o zaman asgari ücrete zam yapılması gereken günden bir gün önce Türkiye’nin en büyük emek kentinde Kocaeli'de  Gebze’de işçilerle, emeklilerle, çalışanlarıyla, emekli olmuş bütün emekçilerle, esnafla, çiftçilerle büyük bir geçinemiyoruz mitingi yapacağız.
 Türkiye'de emeği sömürülen, yıllarca çalışmasının sonundaki emekli maaşı kuşa dönen, ürünü para etmeyen, geçinemeyen herkesi 30 Haziran günü Kocaeli’deki geçinemiyoruz Mitingi’ne davet ediyorum.' dedi