Kenan Tuzcu, başkan Çiftçi'yi mi hedef gösterdi?

ADALET BORA/ haberpi- Çayırova belediye başkan yardımcısı Kenan Tuzcu adaylık için başvurusunu yaptı. Tuzcu Ak Parti Çayırova ilçe başkanı Erhan Sarıdede'ye evraklarını teslim etti.
Ayın zamanda Bakan Yardımcısı Mustafa Tuzcu'nun kardeşi olan Kenan Tuzcu yaptığı açıklamada:  Huzuru, Kardeşliği, Barışı, Güveni, Şehirleri beraber inşa edeceğiz. 2024 yerel seçimleri için, AK Parti Çayırova İlçe Belediye Başkan Aday Adayı başvurumuzu yapmış bulunmaktayız. Bu davaya gönlünü veren tüm arkadaşlarıma başarılar diliyor, AK Parti Belediyeciliği’ni Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonuyla daha da ileri seviyeye ulaştıracağımızın inancıyla selam, sevgi ve hürmetlerimi arz ediyorum' dedi
TUZCU'NUN MESAJI ÇİFTÇİ'YE Mİ?
Kenan Tuzcu'nun Huzuru, Kardeşliği, Barışı, Güveni, Şehirleri beraber inşa edeceğiz sözleri ilginç bir durum oldu. Bu sözleri daha önce müdürlük ardından belediye başkan yardımcılığı yaptığı Çayırova belediye başkanı Çiftçi'nin kentte kardeşliği, barışı, huzuru ve güveni sağlamadığı olarak algılandı. Yani sözün özü Çiftçi bunları yapamadı ben yapacağım demeye getirdi. Oysa birlikte yönetiyordunuz. Üstelik Bakan Yardımcısı kardeşi olarak. Yani çok daha etkin bir yaptırım gücüyle. Öyle değil mi sayın Tuzcu? Bu mesaj olmuş mu bence olmamış..Ama işte insanın Bakan Yardımcısı abisi olunca durum değişiyor değil mi?