Haluk Görgün: ‘Bu yoldan asla dönmeyeceğiz’

Adalet Bora/haberpi- Haluk hoca hainlere cevabı verdi. Türkiyenin gözbebeği TUSAŞ'a yapılan alçak terör saldırısında beş çalışan şehit oldu. 22kişide yaralandı. Alçak  saldırıyı gerçekleştiren iki hain etkisiz hale getirildi. Türkiye hainlere karşı kararlılık mesajı vermeye devam ediyor.
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı  Prof. Dr. Haluk Görgün TUSAŞ'a yapılan alçak terör saldırısının ardından yaptığı açıklamada ' bu yoldan asla dönmeyeceğiz' dedi. 
Görgün "Biriz ve birlikteyiz! . TUSAŞ'ı hedef alan alçak terör saldırısının asıl hedefini çok iyi biliyoruz. . Biz, milletimizin gücünü, desteğini alarak çıktığımız bu yoldan asla dönmeyeceğiz. Şeref yoksunu hain saldırının asla amacına ulaşamayacağını, gece gündüz ülkesinin güvenliği için çalışan vatan evlatlarını asla yıldıramayacağını aziz milletimiz muhakkak bilmelidir. . Şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet; gazilerimize acil şifalar diliyorum.' dedi.
Evet Türkiye bir kez daha hainlere karşı tek yürek oldu. İçerdeki ve dışarıdaki işbirlikçiler bu ülkenin milli ve yerli savunma sanayindeki kararlı ve başarılı çalışmalarına asla engel olamayacak. Bir kez daha terörü ve destekçilerini lanetliyoruz şehitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz