Büyükgöz'e şok. Cevap vermeyince kavga çıktı

HABERPİ- Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün halk toplantısında kavga çıktı. Gebze Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda hizmetlerini 'Gebze'yi sağlama aldık' sloganıyla anlatmaya başlayan Büyükgöz'e vatandaşlar  imarla ilgili soru sormak isteyince önce tartışma çıktı ardından kavgaya dönüştü.
Belediye Başkan yardımcıları, mahalle muhtarlarının da olduğu toplantıda vatandaşların ısrarla imar  sorularına aynı ısrarla cevap vermek istemeyen Başkan Büyükgöz ' beni konuşturarak zaman kaybettiriyorsunuz.' diyerek programına devam etmek istedi ancak vatandaşlar ısrarla sorularına cevap istediler. 'Ben buraya tapu imar bilgilendirmesine gelmedim' deyince yuhalandı. Tartışma büyüyerek  alevlendi ve vatandaşlar Büyükgöz'ü protesto ederek,yuhalayarak salonu terketmeye başlayınca Büyükgöz bu sefer ısrarından vazgeçerek 'imar sorularına cevap vereceğini söyledi ancak bu seferde vatandaşlar onu dinlemeyerek toplantıyı terkettiler. 
GÖKHAN ORHAN YAZILI AÇIKLAMA İLE TEPKİ GÖSTERDİ 
CHP Gebze ilçe başkanı ise gönderdiği video ve yazılı açıklama ile Büyükgöz'e tepki göstererek: Bilindiği üzere Gebze Belediye Başkanı Sn. Zinnur Büyükgöz belli zamanlarda mahallelerde Halk Meclisi adını verdikleri toplantılar düzenliyor vatandaşın sıkıntılarını dinlemek için. Elbette takdir edilir bir durum halkla iç içe olmak, dert dinlemek, çözüm üretmek. Buraya kadar herşey normal seyrinde. Fakat aynı belediye başkanı yılların kangrenleşmiş sorunları olan mahallede vatandaşı dinleyelim bahanesiyle azarlamaz, kolluk kuvvetleri ile karşı karşıya getirip dövdürmez. Vatandaşı polisin gölgesinde dinlemez. Sayın başkanın gittiği mahallelerin zaten en önemli sorunu tapu ve imar sorunuyken konuyla ilgili gelen sorulara "ben buraya bunları konuşmaya gelmedim" diyerek vatandaşın aklıyla dalga geçmesi tabiki yakışı kalmadı.Vatandaşı dinlemeye gidiyoruz diyip gerçek taleplerden uzak, kendi oluşturduğu gündem konusu kapsamında göz boyayarak bireysel reklamınızı yapıyorsunuz .Üstüne üstelik dinlemek istemeyen gidebilir demek de bir yerel yöneticiye yakışmayan bir üslup olmuş. Özellikle söz konusu mahalleleri her toplantıda teşhir ederek kamuoyuna hedef göstermek nasıl bir akıl tutulmasıdır? Mahallenin çok ciddi anlamda ulaşım, eğitim sorunları varken gelip sadece kendinizi parlatıp gidiyorsunuz. Hakkını arayanı hemen sindirmeye çalışıyorsunuz. Yerel seçimlerde tekrar aday olduğunuzda bu insanlardan nasıl oy istemeyi düşünüyorsunuz? Daha birkaç ay önceye kadar azarladıgınız, kovduğunuz insanlara nasıl gideceksiniz? 
Ne bu yaptıklarınız size yakıştı Sayın başkan ne de bu insanlar bu muameleyi haketti. Şimdi biraz şapkayı önünüze koyup düşünme zamanı.' dedi