Başkan Zinnur Büyükgöz, Barış mahallesine müjdeyi verdi

HABERPİ- Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yıllardır büyük bir sorun olan Barış mahallesindeki yol problemini çözüyor. Mahalle sakinleri ve sürücüler için büyük tehlike oluşturan, yaya kaldırımı olmayan yol yeni projelendirme ile sorun olmaktan çıkıyor.
 KÖŞKER DÖNEMİNDE KANGRENE DÖNÜŞTÜ
Geçmiş dönemde 10 yıl boyunca belediye başkanlığı yapan Adnan Köşker tarafından söz verilmesine rağmen çözülmeyen ve o dönem yapılan taş istinat duvarla adete yolu kullanılmaz hale getirerek birçok kazaya sebep olan sorunu Başkan Büyükakın ve Başkan Büyükgöz çözüyor..
BAŞKAN BÜYÜKGÖZ KANGREN OLAN SORUNU ÇÖZÜYOR
Başkan Büyükgöz Barış mahallesine müjdeyi vererek; Sevgili komşularım, Barış Mahallesi, Dr. Zeki Acar Caddesi ile Hayri Macar Caddesi arasındaki bağlantı yolu sorunu yıllardır #Gebze’de konuşulur… Hamdolsun, TÜBİTAK ile yaptığımız protokol sonucu Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin işbirliğiyle bu sorunu kentimizin gündeminden çıkarıyoruz.
Başlatılan bağlantı yolu projesi ile bölgenin trafik sorunu çözülmüş olacak ve caddeler arasındaki ulaşım kolaylaşacak. Kentimizin kronik sorunlarını bir bir çözerken desteğini her zaman yakından hissettiğimiz Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’a teşekkür ediyorum.' dedi
Barış Mahallesi sakinleri de Başkan Büyükgöz ve Başkan Büyükakın'a sorunlaırını çözdükleri için teşekkür ettiler