Başkan Talus bayramda onları unutmadı

HABERPİ- AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, bayramın ilk günü görev başındaki güvenlik güçleri, sağlık çalışanları ve taksicileri unutmadı. Talus, bayramın birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde geçmesini diledi.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, bu sabah bayram namazını Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar ile birlikte İzmit Yenicuma Camii’nde kıldı. Namaz çıkışı önce cemaatle, sonra polis memurları, sağlık çalışanları, taksiciler ve vatandaşlarla bayramlaşan Talus, şunları söyledi: 
KURBAN, CÖMERTLİKTİR
“Bütün vatandaşlarımızın Mübarek Kurban Bayramını, en kalbi duygularımla kutluyor; bayramın, ülkemiz başta olmak üzere, tüm İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rabbim, kendisine sunulan tüm kurbanları makbul buyursun. Kesilen kurbanlar Rabbimize ve birbirimize yakınlaşmaya vesile ve vasıta olsun. Cömertlik ve dayanışmayı temsil eden, bu dünyada misafir olduğumuzu hatırlatan Mübarek Kurban Bayramı’nın kardeşliğimizi pekiştirmesini, küskünlükleri sona erdirmesini, birbirimizle olan dayanışmamızı artırmasını, ihtiyaç sahiplerini hatırlatmasını diliyorum. Filistin’de, Gazze’de din kardeşlerimiz dünyanın en büyük zulmüne uğrarken, elbette bir yanımız buruk.”
GÖNÜLLERİ YUMUŞATSIN
“Kurban Bayramının tüm dünyada idrakleri aydınlatması, gönülleri yumuşatması, insanlığa vicdanı ve merhameti hatırlatması en büyük arzumuzdur. Bizim çocuklarımız nasıl bayram coşkusu yaşıyorsa, gönül coğrafyamızda, tüm dünyada bütün halkların çocuklarının da aynı coşkuyu yaşamalarını gönülden diliyoruz. Sınır ötesindeki her bir kardeşimize refah, felah, kurtuluş niyaz ediyoruz. Bu duygularla, mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla bir kez daha kutluyor, bu güzel günlerin coşkusunu ailenizle, sevdiklerinizle birlikte doyasıya yaşamanız temenni ediyor; bayramın İslam alemiyle birlikte tüm insanlığa hayırlı olmasını diliyorum.”