Başkan Aslantaş Gebze'ye, yeni araç muayene istasyonu müjdesini verdi

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş,  TÜVTÜRK Muayene İstasyonu’nda oluşan yoğunluk sebebiyle sıkıntılar  yaşandığını dile getirerek; Ulaştırma Bakanlığı ve TÜVTÜRK Genel  Müdürlüğü ile en kısa süre içinde temasa geçip Gebze’ye yeni bir muayene  istasyonu kazandırmak için talepte bulunacaklarını söyledi. 

“EN BÜYÜK SIKINTI AĞIR VASITA ARAÇLARINA KISA SÜREDE  RANDEVU ALAMAMAK”  

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş,  üyelerinve özellikle lojistik sektöründen gelen talepler doğrultusunda, araç  muayenesi için randevuların daha kısa sürede verilmesi ve işlerin hızlanması  için çalışma başlattı. Bu kapsamda TÜVTÜRK Gebze Araç Muayene İstasyonu  Şube Müdürü Ensar Altun’u ziyaret eden Aslantaş, Gebze Bölgesinde lojistik  sektöründe hizmet veren üyelerinin, bölgenin yoğunluğu sebebiyle araç  muayene tarihleri ile ilgili sıkıntı yaşadıklarının altını çizerek; “Bölgemiz, ticaretin  yoğun olduğu bir bölge ve lojistik alanında da önemli bir iş yükü var. Her geçen  gün artan araç sayısı bu sektörde büyük sorunları da beraberinde getiriyor. Ve  dolayısıyla Üyelerimiz araç muayenesi için randevu almakta zorlanıyor” dedi. 

YENİ BİR MUAYENE İSTASYONU ZORUNLULUK HALİNE GELMİŞTİR” 

Başkan Aslantaş; “Bölgemize yeni bir muayene istasyonu açılması zorunluluk  haline gelmiştir. Bu kapsamda TÜVTÜRK Gebze Araç Muayene İstasyonu Şube  Müdürü ile yaptığımız görüşme verimli geçmiş olup; konu ile TÜVTÜRK Genel  Müdürlüğü ve Ulaştırma Bakanlığı ile en kısa süre içinde temasa geçip,  bölgemize bir tane daha Araç Muayene İstasyonu’nun açılması için talepte  bulunacağız.” dedi.